IT Forum 2012

Saznaj i TI šta je IT !

„IT forum“ je projekat studentske organizacije AIESEC koji ima za cilj edukaciju studenata završnih godina o informacionim tehnologijama i predstavljanju trendova iz ove oblasti. Dinamično okruženje u sferi informacionih tehnologija zahteva brzo prilagođavanje savremenim trendovima kao i dosta praktičnog rada koji nije dostupan većini studenata na fakultetima.

Projekat će se odžati 06. i 07. Aprila, u realizaciji lokalne kancelarije Singidunum organizacije  AIESEC i sastojaće se iz dvodnevne konferencije koja obuhvata predavanja i radionice o kompjuterskom inženjeringu i programiranju I “Case Study Challenge”, takmičenju timova studenata sa različitih fakulteta u rešavanju studije slučaja zadatog od strane partnera projekta.

Teme predavanja:
1.Aleksandar Petković – Digitalni marketing, pogoditi pravo u centar
2.Srđan Radosavljević – Zastita preko mobilnih telefona
3. Miloš Kostić – Informacione tehnologije – šta nam one nude
Teme radionica i predavači:
1.Igor Čolović – HTML5
2.Igor Spasić – Android
3.Saša Slavnić – iOS

Studenti će imati priliku da rade različite studije slučaja sa određenim temama u vezi sa mobilnim aplikacionim i operativnim sistemima. Ceo process ”Study Case Challenge-a”  trajaće mesec dana. Pored studenata u ovom projektu će učestvovati i praktikanti iz jedne od 110 zemalja u kojima AIESEC postoji.

Ovim projektom, studentima, čije su studije u vezi sa kompjuterskim inženjeringom i programiranjem, predstaviće se mogućnosti koje IT kompanije pružaju, trendove iz pomenutih oblasti, kao i priliku da svoje znanje primene u praksi kroz rešavanje studija slučaja u saradnji sa kompanijama-partnerima projekta. Sva predavanja i radionice držaće stručnjaci iz ove oblasti.

PRIJAVITE SE NA OVOM LINKU