Erste banka i AIESEC – uvek tu za mlade!

Erste bank a.d. Novi Sad i studentska organizacija AIESEC, i ovu godinu su svoje partnerstvo započeli okretanjem ka mladima i njihovom razvoju. Erste banka, kao kompanija koja je 2011. potpisala strateško partnerstvo sa AIESEC-om, vidi potencijal u mladima i zbog toga i danas ulaže u mlade i promovisanje pravih prilika za njih. Erste banka i ove godine podržava internacionalno iskustvo mladih i želi da što više studenata iskusi timski rad u multikulturalnom okruženju kroz prakse AIESEC organizacije. Da bi mladima još više olakšala period studiranja, a i odlazak na praksu u inostranstvo, Erste banka omogućava mladima otvaranje besplatnih omladinskih računa do 27. godine.

IMG-20160426-WA0001

Već petu godinu zaredom kroz podršku programa praksi u inostranstvu, Erste banka polaže poverenje u AIESEC jer na taj način dolazi u bolju interakciju sa mladima, koje žele da motivišu da postanu prava pokretačka snaga našeg društva.

IMG-20160426-WA0064

„Kroz našu zajedničku saradnju, želimo da pokažemo mladima da oni imaju prilike za prvo radno iskustvo, da mogu da primene svoje znanje u različitim zemljama, i da, kada se vrate, uvek imaju kompanije koje cene i dodatno vrednuju takvu vrstu angažovanja studenata. Zato ćemo, kroz zajedničke projekte, uvek imati cilj da što više mladih podstaknemo da kao studenti rade na svom ličnom i profesionalnom razvoju“ rekao je Marko Knežević, potpredsednik za razvoj poslovanja AIESEC-a Srbije.

Priredila Biljana Kecman

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *