Panel ,,Razvoj karijere u kompaniji“ na Filološkom fakultetu

Američka privredna komora u Srbiji u saradnji sa Filološkim fakultetom Univerziteta u Beogradu Vas poziva da prisustvujete predavanju „Razvoj karijere u korporaciji“, koje će održati predstavnici kompanija članica  Američke privredne komore u Srbiji, u utorak 11. aprila 2017. godine, od 16:30 do 18:00 časova na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu,  Studentski trg 3, u sali za sednice na prvom spratu.

Panel je deo jednogodišnjeg edukativnog programa ,,AmChamps Young Leaders in Change“, koji je pokrenut u januaru 2014. godine sa idejom da pod jednim krovom spoji talentovane studente i mlade uspešne menadžere i omogući im sticanje i razvijanje praktičnih znanja i veština neophodnih za poslovanje u modernom svetu. Tokom trajanja programa, polaznici, spojeni u mentorske parove (menadžer-student), prolaze kroz niz predavanja, radionica i vannastavnih aktivnosti i zajednički rade na zadacima i projektima. Jedan od projekata polaznika četvrte generacije „AmChamps Young Leaders in Change“ programa je organizacija predavanja na različite teme na fakultetima Univerziteta u Beogradu.

Panelom na Filološkom fakultetu otvoriće se, između ostalog, i sledeća pitanja: Šta je danas korporativna kultura? Šta je to „poslovni proces“ u kompaniji? Kako se danas razvija karijera? Koja su očekivanja i mogućnosti diplomaca za razvoj karijere u kompaniji?

Panelu će prisustvovati predstavnici kompanija, predstavnici organizacija civilnog društva, akademske i zainteresovane javnosti.

Govornici su:

  1. Marta Forai, Solutions Manager u kompaniji Manpower group
  2. Jovana Anđelić, Talent Acquisition Manager for Eastern Europe u kompaniji Sitel
  3. Nenad Vučinić, direktor kompanije Telesign, Beograd, član izvršnog odbora Američke privredne komore u Srbiji
  4. Olivera Nikodijević, direktorka marketinga u kompaniji Carnex

Moderator tribine: Ivana Mirović, Filološki fakultet

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *