Po čemu ćeš se ti razlikovati nakon studija?

lako je svet silom prilika gurnut u novu ekonomiju u kojoj sve manje važe stara pravila, većina mladih ljudi i studenata je i dalje vodena istim idejama.

Da bismo osigurali prednost u današenjm svetu brzih promena, nije dovoljno samo učiti konstantno i jačati specijalizovano znanje, već i razmišljati progresivno.

Statistika pokazuje da većina studenata i dalje sledi stari princip studiraj >> stekni diplomu >> napravi CV i pošalji na što više adresa >> nadaj se pozivu na razgovor za posao.

Ono po ćemu se retki razlikuju od većine, nije bolja stručnost, nije više prakse, niti su to dobro poznate fraze iz CV-a poput kreativnosti, timskog duha, liderstva… već upravo način razmišljanja.

Vażno je da mladi śto pre prihvate ideju da ih trżiśte NEĆE plaćati za to śto oni znaju, već za ono śto su sposobni da urade s tim što znaju.

Najveci svetski lideri svih vremena kao sto su Stiv Džobs (Apple), Bil Gejts (Microsoft), Henri Ford (Ford Motors), Ričard Branson (Virgin) i mnogi drugi, osigurali su svoje mesto u svetu zbog vizije i progresivnog razmišljanja.

Dobra vest je da je razmišljanje veština koja se uči…

Sada, po prvi put u Srbiji, i ti imas priliku da naučiš kako da razmišljaš kao najveći svetski lideri i korporativni giganti poput General Motors-a, American Express-a, Procter&Gamble, Verizon-a i drugih vrhunskih kompanija i korporacija!

5. novembra 2016. godine, u Sava Centru u Beogradu, u velikoj plavoj dvorani, najveći svetski trener na polju mentalne snage i progresivnog razmisljanja, Bob Proktor (dobro poznati predavač iz hit filma „Tajna”), podeliće sa vama ideje pomoću kojih je katapultirao u sam vrh svetske scene gore pomenute, i mnoge druge kompanije.

Ove ideje su takođe bile – i još su – ključ za progresivni napredak studenata koji su po ocenama smatrani sasvim prosečnim, za jačanje samopouzdanja za trenutke koji su od velikog značaja, za stvaranje vrhunskog uspeha nakon završenog fakulteta, za stvaranje najvećih svetskih ideja na svih poljima i u svim industrijama, za pretvaranje godišnjih prihoda u mesečne prihode kada uđete u svet preduzetništva, a sada ćete na seminaru naučiti kako da i Vi to uradite za relativno kratko vreme.

Imajte na umu da ovo NIJE motivacioni seminar! Ovo je edukativni seminar koji će Vam u potpunosti promeniti način razmišljanja, izazvati VAs da preispitate mnoge od svojih trenutnih ideja tokom studiranja i nakon ulaska u poslovni svet i koje će Vam dati prednost kakva se retko sreće na našim prostorima.

 

Zvanična cena Opšte karte je 127 eura, ali u dogovoru sa AIESEC-om, ovu kartu kao student možete kupiti po ceni od 40 eura u dinarskoj protivvrednosti. Za sve dodatne informacije i kupovinu karata, javite se na preducom021@gmail.com i naglasite da ste informaciju dobili preko AIESEC-a kako biste ostvarili ovaj popust.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *