Serbia Youth Voice

Budi i TI glas mladih u Srbiji!

Priključi se mladima širom Srbije i iskaži svoje mišljenje u vezi sa kvalitetom studija i
biznis okruženjem u kakvom želiš da radiš.

Coca-Cola HBC, GfK i AIESEC Srbija te pozivaju da se priključiš mladima cele Srbije koji imaju jedinstvenu priliku da iskažu svoje mišljenje u vezi sa trenutno najvećim izazovima koji utiču i oblikuju njihovu karijeru i budućnost. Svako od nas ima šta da kaže na temu obrazovanja, efikasnog učenja, o tome gde vidi svoju buduću karijeru, ali često ništa ne govorimo jer mislimo da nema ko da nas čuje. Šta ako ipak ima?

Pred tobom je upitnik koji je posvećen trenutno najvažnijem izazovu pred mladim ljudima u Srbiji, a to je odnos obrazovanja, zaposlenja i građenja buduće karijere. Imaš priliku da jasno izraziš svoj stav šta je ono što želiš da vidiš u budućnosti, kakav način obrazovanja, kakve promene i kakav pristup kompanija prema mladim ljudima. Daj svoj glas vrednostima koje želiš da vidiš u poslovnom okruženju, uslovima koji će te motivisati da napreduješ i ostalim aspektima koji utiču na tvoje lično i profesionalno usavršavanje.

Odvoji 3 minuta vremena i iskaži svoje mišljenje u anketi koja se nalazi na sledećem linku, a tu možeš pronaći i više informacija o ovoj inicijativi.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *