5 razloga zašto da volontiraš u inostranstvu ovog leta

5 razloga zašto da volontiraš u inostranstvu ovog leta

  • AIESEC Srbija
  • AIESEC Srbija

Bolje ćeš upoznati svoje kvalitete

Radićeš šest nedelja u timu sa ljudima iz celog sveta gde ćeš kroz određene radionice upoznati i poboljšati svoje kvalitete.

Izgradićeš samopouzdanje

Imaćeš priliku da pričaš na drugom jeziku, organizuješ radionice, pišeš blog i još mnogo toga što će ti pomoći da se oslobodiš treme i stekneš samopouzdanje.

Otkrićeš novu kulturu

Upoznaćeš se sa drugačijom tradicijom, hranom, običajima. Imaćeš priliku da se družiš sa lokalnim stanovništvom, ali i da predstaviš svoju kulturu i običaje.

Upoznaćeš nove ljude

Bićeš okružen praktikantima iz različitih delova sveta, moći ćeš da razmenjuješ iskusva, saznaš nešto novo o njihovim kulturama i stekneš prijatelje za ceo život.

Promenićeš život sebi i drugima

Stvari koje budeš radio na praksi promeniće nekome život na bolje. Svojim trudom doprinećeš razvoju jedne zajednice, ali i razvoju svoje ličnosti.

Zašto ne bi baš ovo leto iskoristio/la da upoznaš kulturu Maroka, Turske, Indije, Egipta, Brazila ili neke druge države? Nastavi da čitaš i saznaj kako.

AIESEC je svetska organizacija vođena od strane mladih nastala 1948. godine. Danas postoji u preko 124 države i pruža mladima priliku da postanu lideri, stavljajući ih u izazovno okruženje, gde pokazuju svoje najbolje sposobnosti.

Pružamo ti priliku da najduže leto do sada iskoristiš tako što ćeš volontirati u inostranstvu i na taj način upoznati nove ljude, novu kulturu, saznati svoje kvalitete i videti čime bi mogao da se baviš u budućnosti.

Sve što treba da uradiš jeste da posetiš ovaj link i mi ćemo te kontaktirati i pomoći da nađeš najbolju praksu. Šta čekaš? Iskoristi leto!

Global Volunteer