fbpx
Biram AIESEC

Biram AIESEC

Kao član AIESEC-a pridružićeš se najvećoj organizaciji vođenoj od strane mladih koji teže da ispune svoj potencijal doprinoseći svojoj zajednici kroz razvijanje mladih lidera putem AIESEC-ovih produkata.

Mladima pružamo poverenje i odgovornost kako bi mogli da uče radeći, izađu iz zone komfora i dožive kako uspeh, tako i neuspeh u zajednici gde je prisutna podrška među studentima.

Za 6 meseci, koliko traje jedno iskustvo u timu, imaćeš priliku da kroz timski rad upoznaš mlade ljude iz inostranstva, naučiš da radiš sa različitim tipovima ličnosti i usavršiš veštine poslovne komunikacije.

Otkrij svoje mogućnosti

Intenzivno iskustvo koje ćeš imati u okviru svog tima će ti pomoći u razvoju različitih veština potrebnih za buduću karijeru

Stvori nova prijateljstva

AIESEC  trenutno broji preko 35 000 članova širom sveta i 300+ članova u Srbiji. Ulaskom u AIESEC imaš mogućnost da upoznaš ljude iz cele Srbije učešćem na AIESEC-ovim konferencijama i projektima, kao i nedeljnim sastancima.

Ostvari uticaj na Srbiju i svet

Sve što radiš u AIESEC-u direktno utiče na svet. Bilo da se baviš marketing, prodajom ili odlazećim i dolazećim praksama utičeš na to da mladi koji dolaze na praksu u Srbiju ili mladi koji odlaze na praksu iz Srbije, predstavljaju svoju naciju i kulturu na pravi način i time dovodiš do stvaranja većeg međusobnog razumevanja i poštovanja između ljudi širom sveta.

“Samo oni koji su dovoljno ludi da misle da mogu da promene svet, su oni koji to i čine”

Šta dobijaš?

Mi verujemo da svaka mlada osoba ima potencijal da postane lider. Članstvom u AIESEC-u imaš priliku da razviješ ove liderske kvaliteta kroz rad u AIESEC timu.

  • U AIESEC-u, moći ćeš da radiš i vodiš timove i na taj način ćeš steći veštine osnaživanja drugih.
  • Kao član AIESEC-a, dobijaćeš projekte i zadatke koji će od tebe zahtevati da razmišljaš izvan kutije, preuzimaš rizike i uvek tražiš najbolje rešenje.
  • Razvićeš širu sliku o tome šta se dešava u svetu i postaćeš član zajednice koja preuzima odgovornost da učini ovaj svet boljim mestom.
  • Saznaćeš koje su tvoje snage i slabosti, redefinisaćeš i učvrstiti svoje vrednosti.

Đorđe Đorović

Lokalna kancelarija u Nišu

Kao student koji je došao iz manjeg grada u veći, još u prvoj godini fakulteta sam odlučio da postanem član neke organizacije. Moj put do AIESEC-a je vodio kroz različite organizacije, ali se ni u jednoj nisam pronašao. U AIESEC sam se učlanio slučajno, nemajući predstavu čime se organizacija sve bavi. Tako je počelo moje AIESEC iskustvo kroz koje sam za samo godinu dana unapredio sebe na svim poljima. Moj konverzacijski engleski je mnogo bolji, javni nastup, prezentacione veštine, kao i rad sa ljudima. Otvorilo mi je vidike, da sebe potražim u nekoj drugačijoj profesiji od one koju mi nudi moj fakultet. Pored toga imao sam priliku da naučim mnogo toga od AIESEC-ovih partnera, kao što je Coca Cola, na nacionalnim konferencijama koje se organizuju samo za članove organizacije.

Olivera Jović

Lokalna Kancelarija Metropolitan

U organizaciju sam ušla potpuno slučajno, ali ostala izuzetno namerno. Mogu da kažem da mi je članstvo apsolutno obeležilo studentske dane – pružilo mi je priliku da naučim toliko novih stvari i steknem znanja koja bih retko gde mogla. Međutim, smatram da je najvrednija stvar koju sam kroz ovo iskustvo dobila upravo prilika da upoznam toliko inspirativnih mladih ljudi, kako iz Srbije tako i iz drugih zemalja, a od kojih su mi mnogi postali jako dobri prijatelji.

Ana Bavrljić

Lokalna kancelarija na Fakultetu organizacionih nauka

O AIESEC organizaciji sam dosta slušala i pre nego sto sam postala njen član, a sve to zbog prijatelja koji su vec bili članovi. Iz njihovih priča mi se u samom početku svidelo to čime se ova organizacija bavi i šta želi da postigne, ali i to koliko su oni bili okruženi ambicioznim, pozitivnim i empaticnim ljudima. Videla sam sebe u tom okruzenju i zbog toga sam i sama usla u AIESEC. Dosadašnje iskustvo od nešto više od godinu dana mi je zaista značilo jer sam izašla iz svoje zone komfora, naučila kako se ono što sam do sad čitala u udžbenicima i poslovnim knjigama radi u praksi i ono najbitnije, bolje upoznala sebe. I za kraj, prva rečenica koju sam cula je bila da je AIESEC platforma za razvoj i naravno da mi nije bilo najjasnije šta to zapravo znači, ali vremenom sam shvatila dubinu značenja te rečenice i da se na iskustvu uči, bilo ono dobro ili loše.

K

Prijave za članstvo su trenutno zatvorene. Zapratite nas na društvenim mrežama kako biste bili informisani o sledećem prijemu novih članova!