fbpx
Global Talent

Global Talent

Diferenciraj sebe pomoću internacionalne prakse

Global Talent je program praksi usmeren ka mladi ljudima koji žele da rade na svom profesionalnom i karijernom razvoju u velikim svetskim kompanijama.

Kompanije žele talente iz čitavog sveta

Možeš da stekneš iskustvo radeći u novoj sredini, opremiš sebe veštinama koje će ti pomoći u karijeri i pružiš svežu internacionalnu perspektivu kompaniji.

Pronađi industriju za sebe

Naša ponuda praksi je vrlo raznolika s obzirom da radimo sa dosta kompanija – sigurni smo da ćeš pronaći praksu koja najviše odgovora tvom obrazovanju i iskustvu.

Stekni vredno iskustvo

Partneri sa kojima sarađujemo su veoma posvećeni da ti pruže bogato iskustvo koje će te sjajno pozicionirati na tržištu rada.

“Do what you love.”

Šta ti dobijaš?

  • Doći ćeš u interakciju sa najrazličititijim ljudima kako bi ostvario/la viši cilj. Na taj način, svojim primerom, uključićeš i druge u ostvarenju tog cilja.
  • Rad u inostranstvu nije lak, ali svi izazovi i iskustva čine to vrednim truda. Na taj način naučićeš kako da u svakoj situaciji tragaš za najboljim rešenjem.
  • Davati doprinos i videti svoj uticaj u realnom vremenu će ti pokazati da zaista možeš da napraviš promenu u svetu.
  • Otići izvan toga šta znaš otvara novi svet za tebe. Na praksi ćeš definisati svoje vrednosti, istražiti svoja interesovanja i želje i postati svestan/na sebe.

120+

Zemalja pokriveno

4,086+

Realizovanih praksi prošle godine

4,497+

Otvorenih praksi prošle godine

1. Klikni na prijavi se

Klikom na dugme prijavi se, otvoriće ti se forma gde nam možeš ostaviti svoje podatke.

2. Popuni formu

Molimo te da uneseš tačne podatke, kako bismo mogli da te kontaktiramo i time te više informišemo ili započnemo proces apliciranja.

3. Sačekaj da ti se javimo

Potrebno je određeno vreme da procesuiramo tvoju prijavu. Javićemo ti se u roku od 24h.