fbpx
Global Talent

Global Talent

Istakni se u poslovnom svetu pomoću internacionalne prakse

Global Talent je program stručnih praksi usmeren ka mladim ljudima koji žele da rade na svom profesionalnom i karijernom razvoju u svetskim kompanijama.

Kompanije žele talente iz čitavog sveta

Možeš da stekneš iskustvo radeći u novoj sredini, opremiš sebe veštinama koje će ti pomoći u karijeri i pružiš svežu internacionalnu perspektivu kompaniji.

Pronađi industriju za sebe

Naša ponuda praksi je vrlo raznolika s obzirom na to da radimo sa dosta kompanija – sigurni smo da ćeš pronaći praksu koja najviše odgovora tvom obrazovanju i iskustvu.

Stekni vredno iskustvo

Partneri sa kojima sarađujemo su veoma posvećeni da ti pruže bogato iskustvo koje će te sjajno pozicionirati na tržištu rada.

“Do what you love.”

Šta ti dobijaš?

  • Doći ćeš u interakciju sa najrazličititijim ljudima kako bi ostvario/la viši cilj. Na taj način, svojim primerom, uključićeš i druge u ostvarenju tog cilja.
  • Rad u inostranstvu nije lak, ali svi izazovi i iskustva čine to vrednim truda. Na taj način naučićeš kako da u svakoj situaciji tragaš za najboljim rešenjem.
  • Davati doprinos i videti svoj uticaj u realnom vremenu će ti pokazati da zaista možeš da napraviš promenu u svetu.
  • Otići izvan toga šta znaš otvara novi svet za tebe. Na praksi ćeš definisati svoje vrednosti, istražiti svoja interesovanja i želje i postati svestan/na sebe.

100+

Zemalja pokriveno

6,000+

Realizovanih praksi prošle godine

1,300+

Partnerskih kompanija i institucija

1. Napravi svoj profil

Klikom na dugme prijavi se, otvoriće ti se opcija na sajtu da napravis svoj profil gde se možeš prijaviti.

*Local office podrazumeva fakultet na kojem studiraš

2. Popuni formu

Molimo te da uneseš tačne podatke, kako bismo mogli da te kontaktiramo i time te više informišemo ili započnemo proces apliciranja.

3. Sačekaj da ti se javimo

Potrebno je određeno vreme da procesuiramo tvoju prijavu. Javićemo ti se u roku od 24h.