lokalna kancelarija

Fakultet
organizacionih nauka

Ako želiš da budeš deo promene i tražiš okruženje koje je puno mladih ambicioznih ljudi, na pravom si mestu!

lokalna kancelarija

Beograd – Fakultet organizacionih nauka

Dobrodošli u lokalnu kancelariju AIESEC-a na Fakultetu organizacionih nauka, koja je osnovana 1973. godine, a trenutno broji oko 60 članova različitih interesovanja i usmerenja.

Zajedništvo i podrška, svrsishodna partnerstva, kao i konstantno usavršavanje soft i hard skillova, čine našu kancelariju onom što je ona danas.

Želimo da vam omogućimo da sva svoja znanja primenite i u praksi! Pruža vam se prilika da radite i steknete veštine iz oblasti kao što su finansije, prodaja (B2B ili B2C), marketing i odnosi sa javnošću, ljudski resursi ili organizovanje projekta.

Naš lokalni projekat – Open IT, poznat je kao najveća studentska IT konferencija koju organizuju naši mladi volonteri u Beogradu, na Fakultetu organizacionih nauka. Nastao je s ciljem sprečavanja odliva mozgova i umrežavanja mladih sa našom IT zajednicom u Srbiji. Ove godine posetilo ga je preko 400 mladih ljudi iz cele Srbije.

Pored svih veština koje biste stekli radeći u funkcionalnim timovima, želimo da istaknemo i veliki broj mogućnosti za lični razvoj – javni nastup, multikulturalno okruženje i upoznavanje različitih kultura, timski rad, upravljanje vremenom i liderstvo.

Ako želiš da budeš deo promene i tražiš okruženje koje je puno mladih ambicioznih ljudi, na pravom si mestu! Kancelarija na Fakultetu organizacionih nauka je tu da zajedno kreiramo prilike i pravimo promene, menjajući svet deo po deo.

lokalna kancelarija

Beograd – Fakultet organizacionih nauka

Ako želiš da budeš deo promene i tražiš okruženje koje je puno mladih ambicioznih ljudi, na pravom si mestu!

Adresa: JoveIlića 154, 11000 Beograd

Telefon: +381621563534

Email: fon@aiesec.org.rs

Lokalni tim Beograd – Fakultet organizacionih nauka

Potpredsednica ljudskih resursa
Potpredsednik finansija, legalnosti i projektnog menadžmenta
Potpredsednica razvoja poslovanja
Potpredsednik marketinga i odnosa sa javnošću
Potpredsednik odlazećih razmena
Potpredsednik dolazećih stručnih razmena
Potpredsednica dolazećih volonterskih razmena

Korporativni partneri

PR partneri

iGTa partneri