fbpx
Lokalna kancelarija Metropolitan

Lokalna kancelarija Metropolitan

Lokalna Kancelarija Metropolitan

Lokalna kancelarija AIESEC-a Metropolitan je najmlađa kancelarija u Beogradu. Nastala je 2009. godine i 2012. godine postala punopravni član AIESEC-a Srbije, a na Nacionalnoj konferenciji 2013. godine dobila je i nagradu za najveći rast u svojim programima.

AIESEC na Metropolitanu broji 50 članova sa različitih fakulteta i godina studija. Kroz rad na projektima ili u okviru funkcionalnih timova, članovi imaju priliku da razviju veštine i steknu znanja u oblastima prodaje, marketinga, odnosa s javnošću, finansija, dizajna, ljudskih resursa i drugih i da se na taj način razvijaju na ličnom i profesionalnom nivou u multikulturalnom okruženju.

Ova kancelarija pruža mogućnost mladima da se stručno usavršavaju u inostranstvu kroz program plaćenih stručnih praksi Global Talent. Priliku da se stručno usavršava u inostranstvu putem ovog programa je iskoristilo preko 5.000 studenata iz celog sveta, koji su svoju praksu obavljali u internacionalnom okruženju radom u nekoj od kompanija ili institucija u inostranstvu.

Program volontiranja u inostranstvu Global Volunteer čini mreža projekata širom sveta na teme poput multikulturalnosti, tolerancije, edukacija mladih i širenja svesti i globalnim problemima poput ljudskih prava, zaštite sredine ili AIDS-a. Volontiranjem u inostranstvu preko ovog programa, mladima se pruža mogućnost da doprinesu zajednici istovremeno razvijajući svoju ličnost u multikulturalnom okruženju.

Kontakt kancelarije

e: lc.metropolitan2@aiesec.net

Izvršni odbor

Anja Mrkobrada

Predsednica lokalne kancelarije

anja.mrkobrada@aiesec.net

Teodora Tošić

Potpredsednica za marketing i odnose sa javnošću

teodora.tosic3@aiesec.net

Luka Milošević

Potpredsednik za ljudske resurse

luka.milosevic@aiesec.net

Sofija Milosavljević

Potpredsednica za finansije i legalnost

sofija.milosavljevic@aiesec.net

Mila Pažun

Potpredsednica za korporativne odnose

mila.pazun@aiesec.net

Kristina Ignjatović

Potpredsednica za dolazeće volonterske prakse

kristina.ignjatovic@aiesec.net

Sofija Rajković

Potpredsednica za odlazeće prakse

sofija.rajkovic@aiesec.net

Lokalni partneri

Medijski partneri

Fakulteti