lokalna kancelarija

Subotica

Platforma za ostvarenje vaših snova, razvijanje veština i ostvarivanje uticaja kako na globalnom, tako i na lokalnom nivou.

lokalna kancelarija

Subotica

Lokalna kancelarija u Subotici je otvorena 1961. godine, što je čini drugom najstarijom lokalnom kancelarijom u AIESEC-u u Srbiji. Trenutno imamo oko 20 članova koji dolaze sa različitih fakulteta iz Subotice.

Tokom 90-ih godina, članovi iz Subotice pokrivali su pozicije predsedništva i utemeljili nacionalni tim Jugoslavije. Godine 2010. AIESEC u Subotici je osvojio nagradu za najviše dolazećih praksi na nivou Srbije. Brojni projekti su bili organizovani u to vreme kao što su AIESEC bussines days, marketing mix, youth4sdg, international kindergarten, entrepreneurship for youth, recycle together, teachnology i drugi.

Godine 2013. AIESEC organizacija u Subotici se zatvara, kako bi je AIESEC Novog Sada ponovo otvorio 2017. i tako vratio uslugu našem gradu kako bi ponovo imali mogućnost da širimo uticaj među mladim ljudima. Početkom 2024. godine, AIESEC u Subotici ponovo stiče status lokalne kancelarije i stiče punopravno članstvo u AIESEC-u u Srbiji.

Lokalna kancelarija u Subotici je poznata po velikoj bliskosti i povezanosti koja se gaji unutar članova, po požrtvovanosti, borbenosti i velikoj ljubavi prema AIESEC-u i svemu što putem njega ima mogućnost da radi.

Članovi lokalne kancelarije imaju mogućnost ličnog i profesionalnog razvoja kroz rad u timu i u izazovnom okruženju. Putem članstva takođe mogu razviti veštine projektnog menadžmenta, prodaje, marketinga, odnosa sa javnošću, finansija i upravljanja ljudskim resursima.

Kao i svi lideri, tako i članovi lokalne kancelarije u Subotici svakodnevno teže tome da budu bolja verzija sebe, da postižu rezultate, učestvuju u društveno-odgovornim projektima i time budu primer kojim treba da se vode mladi u Subotici!

lokalna kancelarija

Subotica

Ako želiš da budeš deo promene i tražiš okruženje koje je puno mladih ambicioznih ljudi, na pravom si mestu!

Adresa: Segedinski put 9-11, Subotica 24000

Telefon: +381 69 5542324

Email: subotica@aiesec.org.rs

Lokalni tim Subotica

Potpredsednik dolazećih volonterskih razmena
Potpredsednica dolazećih stručnih razmena
Potpredsednik marketinga, odnosa s javnošću i odlazećih razmena
Potpredsednica ljudskih resursa, finansija i legalnosti

Partneri