fbpx
#uzaiesecmogu

#uzaiesecmogu

AIESEC u potpunosti vode mladi, za mlade.

Uvek smo u potrazi za ambicioznim i talentovanim ljudima koji su strastveni prema tome da ovaj svet čine boljim mestom za život.

Otkrij svoje mogućnosti

Intenzivno iskustvo koje ćeš imati u okviru svog tima će ti pomoći u razvoju različitih veština potrebnih za buduću karijeru.

Stekni nova prijateljstva

AIESEC  trenutno broji 35,000+ članova širom sveta i 300+ članova u Srbiji. Ulaskom u AIESEC imaš mogućnost da upoznaš ljude iz cele Srbije učešćem na AIESEC-ovim konferencijama i projektima, kao i nedeljnim sastancima.

Utiči na Srbiju i svet

Sve što radiš u AIESEC-u direktno utiče na lokalnu zajednicu i svet. Bilo da se baviš marketingom, prodajom, organizacijom projekata ili odlazećim i dolazećim razmenama utičeš na to da mladi koji dolaze na praksu u Srbiju ili mladi koji odlaze na praksu iz Srbije predstavljaju svoju zemlju i kulturu na pravi način. Time dovodiš do stvaranja većeg međusobnog razumevanja i poštovanja između ljudi širom sveta.

“Samo oni koji su dovoljno ludi da misle da mogu da promene svet, su oni koji to i čine”

Šta dobijaš?

Verujemo da svaka mlada osoba može da postane lider. Kroz rad u AIESEC timu imaćeš priliku da razviješ sledeće liderske veštine:

  • Podsticanje drugih – moći ćeš da radiš u timu, kao i da vodiš cele timove i sektore.
  • Orijentisanost ka rešenju – dobijaćeš projekte i zadatke koji će od tebe zahtevati da razmišljaš izvan kutije, preuzimaš rizike i uvek tražiš najbolje rešenje.
  • Građanin sveta – razvićeš širu sliku o tome šta se dešava u svetu i postaćeš član zajednice koja preuzima odgovornost da učini ovaj svet boljim mestom.
  • Samosvest – saznaćeš koje su tvoje snage i slabosti. Redefinisaćeš i učvrstićeš svoje vrednosti.

Rekli su o nama

Ana Bavrljić
O AIESEC organizaciji sam dosta slušala i pre nego sto sam postala njen član, a sve to zbog prijatelja koji su vec bili članovi. Iz njihovih priča mi se u samom početku svidelo to čime se ova organizacija bavi i šta želi da postigne, ali i to koliko su oni bili okruženi ambicioznim, pozitivnim i empaticnim ljudima. Videla sam sebe u tom okruženju i zbog toga sam i sama usla u AIESEC. Dosadašnje iskustvo od nešto više od godinu dana mi je zaista značilo jer sam izašla iz svoje zone komfora, naučila kako se ono što sam do sad čitala u udžbenicima i poslovnim knjigama radi u praksi i ono najbitnije, bolje upoznala sebe. I za kraj, prva rečenica koju sam čula je bila da je AIESEC platforma za razvoj i naravno da mi nije bilo najjasnije šta to zapravo znači, ali vremenom sam shvatila dubinu značenja te rečenice i da se na iskustvu uči, bilo ono dobro ili loše.
Ana Bavrljić
Lokalna kancelarija na Fakultetu organizacionih nauka

Olivera Jović
U organizaciju sam ušla potpuno slučajno, ali ostala izuzetno namerno. Mogu da kažem da mi je članstvo apsolutno obeležilo studentske dane – pružilo mi je priliku da naučim toliko novih stvari i steknem znanja koja bih retko gde mogla. Međutim, smatram da je najvrednija stvar koju sam kroz ovo iskustvo dobila upravo prilika da upoznam toliko inspirativnih mladih ljudi, kako iz Srbije tako i iz drugih zemalja, a od kojih su mi mnogi postali jako dobri prijatelji.
Olivera Jović
Lokalna Kancelarija Metropolitan

Đorđe Đorović
Kao student koji je došao iz manjeg grada u veći, još u prvoj godini fakulteta sam odlučio da postanem član neke organizacije. Moj put do AIESEC-a je vodio kroz različite organizacije, ali se ni u jednoj nisam pronašao. U AIESEC sam se učlanio slučajno, nemajući predstavu čime se organizacija sve bavi. Tako je počelo moje AIESEC iskustvo kroz koje sam za samo godinu dana unapredio sebe na svim poljima. Moj konverzacijski engleski je mnogo bolji, javni nastup, prezentacione veštine, kao i rad sa ljudima. Otvorilo mi je vidike, da sebe potražim u nekoj drugačijoj profesiji od one koju mi nudi moj fakultet. Pored toga imao sam priliku da naučim mnogo toga od AIESEC-ovih partnera, kao što je Coca Cola, na nacionalnim konferencijama koje se organizuju samo za članove organizacije.
Đorđe Đorović
Lokalna kancelarija u Nišu

1. Popuni prijavu

Klikni na dugme “Prijavi se” ispod i popuni prijavu za par minuta. Nakon prijave naši članovi će te kontaktirati putem tvog preferiranog kanala komunikacije (SMSa, maila, Vibera ili WhatsAppa) sa svim informacijama potrebnim za učlanjenje.

2. Prođi kroz proces selekcije

Ovaj proces počinje prisustvom na “Upoznaj AIESEC” događaju o čijem terminu i lokaciji će te obavestiti naši članovi. Nakon toga slede radionice i intervjui koji testiraju tvoj način razmišljanja i motivaciju.

3. Spremi se za svoje iskustvo

Pre početka rada upoznavaćeš se sa organizacijom i timom kroz edukacije, zadatke i mentorsku podršku. Nakon toga bićeš spreman/a da kidaš sa nama! 🙂